Som privatperson kan det vara svårt att få tag i hjälp när man har problem med datorn. Det finns inte många butiker som tar in datorn och försöker laga den och de som gör det gör det nästan bara med datorer som de själva har sålt och det finns ännu färre som faktiskt kan erbjuda att skicka hem någon för att hjälpa till att få igång det nyinköpta trådlösa nätverket eller vad det nu kan handla om. Det är här vi kommer in i bilden. Vi är till för dig för att du ska kunna få den hjälp du behöver den där gången när det strular till sig ordentligt.

FAQ: Vanliga frågor

Hur snart kan jag få hjälp?
Målet är att ge dig den hjälp du behöver så fort som möjligt. Beroende på vad ditt problem är så kan vi dock behöva lite tid att sätta oss in i problemet och ta fram en lösning. Du får som kund alltid tala om vilka tider du är anträffbar och vi kommer att kontakta dig runt de tiderna. Har vi ingen lösning då så bestämmer vi en ny tid att kontakta dig.
 
Vad kan ni hjälpa till med?
Vi hjälper dig med allt du kan ha problem med i IT-väg. Har du problem med datorn så kan vi komma till dig och försöka lösa det eller så kan vi hämta datorn och felsöka den. Vid enklare problem så kan vi ordna en remote uppkoppling till dig för att guida dig rätt. Vi kan även hjälpa dig med olika programvaror som t.ex. Office-paketet. Skriv i ditt ärende vad det gäller så tittar vi på vad vi kan göra för dig och talar om det för dig så fort som möjligt.
 
Kan ni garantera att ni löser mitt problem?
Nej, vi kan inte garantera att vi lyckas lösa just ditt problem men vi garanterar att du inte behöver betala oss om vi inte löser problemet.
 
Vad händer om ingen kontaktar mig?
Det skulle förstås kunna inträffa i undantagsfall men vi har de tider du är anträffbar och vi kommer att ringa dig någon av de tiderna. Skulle vi ändå missa så blir inte vi skyldiga dig någon ersättning för tiden du väntat på att vi ska kontakta dig på samma sätt så blir inte du skyldig oss något om du inte skulle vara anträffbar när vi försöker kontakta dig. Om vi dock har bestämt att vi ska komma till dig och någon åker ut och du inte är anträffbar så kommer vi att debitera en utkörningsavgift.
 
Var är ni verksamma?
Vår verksamhet sträcker sig i nuläget inom Stockholms län.
 
vit bakgrund
Grafikkort
Hem Tjänster Om oss Kontakt FAQ